NOU !!! Ai o societate comercială, ai plătit impozitul întreg la stat şi vrei să direcţionezi cei 20% către activitatea noastră?     SE POATE !!!

Conform Ordinului 1679/2022, dacă în anul anterior nu ați făcut deloc sponsorizări deductibile sau prin sponsorizările efectuate nu ați atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri, respectiv maxim 20% din impozitul pe venit, pentru microîntreprinderi) aveți posibilitatea de a depune, in termen de 6 luni de la data declaraţiei privind impozitul, la ANAF, Declarația 177, prin care solicitați ca diferența de sponsorizare până la plafonul maxim, rămasă nealocată, să fie redirecționată către unul din cazurile Asociaţiei De Profesie, OM.
Procedeul este simplu, este necesară semnarea unui contract de sponsorizare între companie și asociatie, precizându-se suma exactă, așa cum reiese din calculele contabile.
Declarația 177 se va completa cu această sumă și se va depune la ANAF prin mijloacele electronice de transmitere la distanță.
După procesare și verificare, în termen de 45 de zile, ANAF va vira către asociaţie suma respectivă
Vă mulţumim!

Sponsorizează cu 20 % din impozitul pe profit / venit al societăţii 

Dacă deţii o societate şi are profit în ultimul trimestru, poţi încheia cu asociaţia noastră un contract de sponsorizare de până la 20% din impozitul pe profit pentru a susţine activitatea asociaţiei sau unul din cazurile de mai jos.
Nu ai de făcut în plus decât o declaraţie simplă de genul acesta : Declaratia 107

Model contract sponsorizare

Donează 3,5 % din impozitul pe venit al persoanei fizice

Completează formularul de mai jos cu datele tale şi depune-l la unitatea ANAF de care aparţii personal sau prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.
Dacă nu agreezi niciuna din aceste variante, completează datele tale în secţiunea I şi trimite-l către noi prin e-mail la adresa contact@deprofesieom.ro ori pe watsapp la nr. 0755056103 şi noi îl vom depune în numele tău.
Poţi edita contul cu oricare din cazurile promovate de asociaţie!

Formular 230

Donează


Pentru unul din proiectele noastre :
- Copii speciali
- Grav bolnavi
- Omul matur donează sânge
- Copii defavorizaţi / instituţionalizaţi
- Bătrâni singuri / instituţionalizaţi
- Renovarea caselor afectate de dezastre

COPII SPECIALI

Sprijină copiii noştri speciali prin completarea formularelor D 230 şi direcţionarea a 3,5 % din impozitul pe venit reţinut în anul 2023 către asociaţie sau donând în contul asociaţiei "De profesie, Om" pentru

COPII SPECIALI

Asociaţia are înscrişi un număr de 265 de părinţi de copii diagnosticaţi cu diverse tulburări în dezvoltare

(autism, sindrom Down, tetrapareze, parapareze, epilepsie)


Formular D230

BOLI GRAVE

Susţine şi tu terapia unei persoane diagnosticate cu

O BOALĂ GRAVĂ

donând în contul asociaţiei

"De profesie, Om" 


Formular 230

Ne puteţi urmări pe: